OM LATALIA

 

Hej och välkommen!

Om mig

Det är jag som är Natalia, grundaren av Latalia.  Jag är en tjej som kom till Sverige 2010 och är numera bosatt i Göteborg. Mode har alltid legat mig varmt om hjärtat. Färgglada väskor i vackra färger är min passion och jag anser att en väska är inte bara en väska utan en signatur, en accessoar och ett sätt att få uttrycka sig och synas!

Under året 2020 insåg jag att den svenska marknaden inte kunde förse mig med de trendiga, roliga och både nyare och klassiska stilar som jag själv var så förälskad i. Så jag bestämde mig för att starta upp Latalia.se.

Det är nu snart ett år sedan Latalia lanserades och jag har lärt mig himla mycket. Jag har knutit många nya kontakter och samlat på mig massor av nya erfarenheter! Allt har gått smidigare än jag någonsin vågat hoppas på, och för det vill jag tacka ER!

Vad är Latalia?

 Namnet är en blandning av 3 ord – Natalia, Italia och Talia.

Mitt namn - Natalia, italienska ordet för Italien - Italia. 

Jag har en önskan och ett mål med att Latalia ska vara den plats som jag själv saknade, där du kan hitta annorlunda och spännande produkter för att komplettera din personliga stil.

Produkterna

 Latalias produkter kan du inte hitta på någon annan webbshop i Sverige. Alla produkter är handplockade efter tycke och smak, men även med målet att följa de senaste trenderna.

Till exempel är quiltat och flätat i trend just nu, och då köper jag mest in detta. Men har såklart även i bakhuvudet att alla inte uppskattar denna trend och istället drar sig till andra varor. Latalia är en plats för alla!

Väskorna är av 100% äkta läder och importeras från fabriker i Florens, Italien. Kläderna importeras från små leverantörer och designers runt om Europa och både väskor och kläder tas in i små mängder för att fortfarande hållas lite exklusiva. När alla produkter väl når Sverige hamnar de hos mig i Göteborg, därefter skickas de ut till er kunder från mitt egna lilla lager.

Jag går personligen genom varje väska och plagg innan de läggs ut till försäljning för att försäkra mig, och er om att allt är i toppkvalité. För att du ska kunna hitta en storlek som passar dig, mäter jag även samtliga plagg, i samtliga storlekar, och skriver ut på plaggets produktsida.

Välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar. Jag finns i chatten, på Instagram @latalia.eu, på Facebook @latalia.se och natalia@latalia.se