LEVERANS OCH RETURER

Sverige 

Normala leveranstider är 1-4 dagar. 

 Vi skickar alla beställningar med Postnord eller DHL.

Paket / beställning mindre än 34x24x7 cm skickas med Postnord 1:a klass varubrev.

Paket / beställningar större än 34x24x7 cm skickas med DHL.

Normal utleverans från oss sker inom 1-3 dagar. Under reaperioder, onlineevent och dylikt har vi höga orderingångar och då kan utleveransen ta några dagar extra. 

Latalia står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss. Vi arbetar med fasta fraktavgifter och debiterar endast en frakt per order. Fraktavgiften beror på vilken typ av leveranssätt du väljer. Om Latalia inte kan leverera inom avtalad tid informeras du utan dröjsmål om anledningen till förseningen och vi avtalar en ny leveranstidpunkt. 

  1. Postnord 1:a klass varubrev Paket / beställningar  mindre än 34x24x7 cm

Fri frakt 

Brevet hamnar direkt i  brevlådan

     2. DHL– Hämta varorna på postens utlämningsställe Paket / beställningar större än 34x24x7

Fri frakt 

Med DHL skickar vi din beställning till det utlämningsstället närmast din leveransadress.Avisering sker via sms (mobilnummer fylls i innan du slutför ditt köp i kassan).  När vi packat varorna får du en leveransbekräftelse via epost där du får information om din sändnings kolli-ID, vilket ger dig möjlighet att spåra godset på www.dhl.se. Giltig legitimation samt avin eller sms:et ska uppvisas vid uthämtning av försändelsen. Är paketet på något sätt skadat är det viktigt att du inte hämtar ut paketet utan meddelar personalen på postombudet att du vägrar paketet på grund av skada, så skickas det tillbaka till oss.

 

3. Returfrakt -  59 SEK 

Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd. Därför har du alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot dina varor. Önskar du att returnera en vara så kontakta vår kundservice support@latalia.se så tillhandahåller vi en förbetald retursedel via mejl för utskrift som du debiteras 59 kr för.

Gratis retur när du betalar med PayPal (läs mer...)

Övrig Europa

Frakt 129 SEK

Returfrakt - köparen står för returfrakten