OM LATALIA

 

Hej och välkommen!

Latalia är ett svenskt varumärke grundat av en passionerad tjej, Natalia Lundgren. Vi skapar snygga och funktionella väskor av högsta kvalitet, tillverkade av naturlig italiensk läder av skickliga hantverkare i Italien. Vi tror på att kombinera skönhet med användbarhet, och våra väskor är utformade för att vara både praktiska och eleganta för alla tillfällen. Med fokus på detaljer och kvalitet, vill vi erbjuda våra kunder en upplevelse av hållbarhet och tidlöshet. Utforska vår handplockade kollektion av stilrena och klassiska väskor, och upptäck varför Latalia är det självklara valet för den moderna och trendmedvetna kvinnan.

Om mig

Det är jag som är Natalia, grundaren av Latalia.  Jag är en tjej som kom till Sverige 2010 och är numera bosatt i Göteborg. Mode har alltid legat mig varmt om hjärtat. Färgglada väskor i vackra färger är min passion och jag anser att en väska är inte bara en väska utan en signatur, en accessoar och ett sätt att få uttrycka sig och synas!

Under året 2020 insåg jag att den svenska marknaden inte kunde förse mig med de trendiga, roliga och både nyare och klassiska stilar som jag själv var så förälskad i. Så jag bestämde mig för att starta upp Latalia.se.

Det är nu snart ett tre år sedan Latalia lanserades och jag har lärt mig himla mycket. Jag har knutit många nya kontakter och samlat på mig massor av nya erfarenheter! Allt har gått smidigare än jag någonsin vågat hoppas på, och för det vill jag tacka ER!

 

 

Välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar. Jag finns i chatten, på Instagram @latalia.eu, på Facebook @latalia.se och natalia@latalia.se